Kategória: Hírek
Dátum: 2017. oktber 04.

A KTI tudományos munkatársat keres! >>>

A KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Energetikai és Klímavédelmi Kutatóközpontja TUDOMÁNYOS MUNKATÁRSAT keres!

 

A munkavégzés helye: Budapest XI. kerület

 

Jelentkezési határidő: 2017. október 20.

 

A KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Magyarország legnagyobb és egyben a legnagyobb múlttal rendelkező közlekedési kutatóintézete, mintegy 250 fő létszámmal. Tevékenysége a közlekedés majdnem minden területét felöleli.

A KTI Nonprofit Kft.Energetikai és Klímavédelmi Kutatóközpontja a közlekedési környezetvédelemmel, ezen belül főként klímavédelemmel, alternatív üzemanyagokkal és az ehhez kapcsolódó dekarbonizációval, közlekedési energetikával foglalkozik. E szakterületen az egyedi műszaki megoldásoktól (villanyautó, hidrogén- és üzemanyagcellás autó, stb.) kezdve a közlekedés rendszerszerű megközelítésig, modellezésig és ezen keresztül a kapcsolódó politikák, stratégiák kidolgozásáig foglalkozik a komplex feladatkörrel.

A környezetvédelmi-, klímavédelmi és energetikai követelmények erősödésével a Központra egyre több feladat hárul, amelyek magas színvonalú megoldásához keresünk új munkatársat.

 

 

Feladatok