Kategória: KSZI hírek főoldal
Dátum: 2016. november 17.

A 2016-2017. tanév közlekedési OSZTV versenyfelhívása és versenyszabályzat >>>

Megjelent a 2016/2017. tanév közlekedési országos szakmai tanulmányi versenyeire, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal versenyfelhívása és versenyszabályzata. A nevezések határideje: 2016. december 9. (péntek), 14 óra

Megjelent a 2016/2017. tanév közlekedési országos szakmai tanulmányi versenyeire, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal versenyfelhívása és versenyszabályzata, a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft-vel kötött vállalkozási szerződés alapján, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízása szerint.

A közlekedési szakképesítések Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt és a Szakmai Kiváló Tanulója Versenyt a magyarországi, nappali rendszerű képzést folytató szakképző iskolák azon tanulói számára hirdeti meg, akiknek rendes szakmai vizsgája a versenykiírás tanévének május-júniusi vizsgaidőszakában esedékes.

A nevezések határideje: 2016. december 9. (péntek), 14 óra

Nevezéseket leadni, valamint a versenyekkel kapcsolatos tájékoztatást a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a honlapján (www.nive.hu) teszi közzé.