Üdvözöljük a Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely pályázói honlapján!

2 Regisztráció a pályázói oldal kitöltéséhez

Felhívjuk figyelmét, hogy a pályázói oldal kitöltésének megkezdéséhez szükség van a beleegyezői nyilatkozat kitöltéséhez, majd feltöltéséhez. A nyilatkozat az 1. számú beleegyezői nyilatkozat letöltése pontnál érhető el.

A kérdőív kitöltésének megkezdése gombra kattintva tudja elkezdeni a kiválasztott Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely kérdőíves felület kitöltését az átirányítást követően.

Sajnáljuk. Ez az űrlap már nem elérhető.

3 Útmutató a pályázói felület kitöltéséhez

Útmutató a kérdőíves felületek kitöltéséhez (Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely). Ha már korábban regisztrált, akkor a kérdőíves felületek az alábbi linkeken érhetőek el újból, vagy ha a kérdőív kitöltése közben kilép és újból visszalépne:
kti.hu/kbt/ és kti.hu/kbm/

A kérdéseket előre is meg tudja tekinteni az alábbi linkeken:

Kerékpárosbarát Település pályázat letöltése érdekében kattintson IDE

Kerékpárosbarát Munkahely pályázat letöltése érdekében kattintson IDE

Így könnyebben átlátható egy felület és előre fel tud készülni az összetettebb kérdésekre.

a) A rendszer automatikusan menti az addig kitöltött adatokat, ha a “következő” gombra kattint. Ha netán kilépne, és újból visszalépne a kérdőíves felületre, akkor az előző oldalakon lévő adatok mentésre kerülnek.

b) Ha módosítani szeretne a beírt adatain az „előző” fülre kattintva tudja megtenni.

c) A kérdőíves felület végén az utolsó oldal jelezni fogja, hogy nincs több kérdés, és ha továbblép, akkor azután már nem lehetséges módosítani az adatokon, a pályázat leadásra és a pályázati határidő lezárta után értékelésre kerül.

A kérdőív kitöltésének megkezdése gombra kattintva tudja elkezdeni a kiválasztott Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely kérdőíves felület kitöltését az átirányítást követően.

A pályázat kitöltésének határideje: 2019. november 7., 12 óra.