Muzeális járműszakértő továbbképzés

A KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft 2024. június 19-én muzeális járműszakértők részére továbbképző tanfolyamot tart.

A muzeális járműszakértői továbbképzésre jelentkező muzeális járműszakértői vizsgával rendelkező, a Muzeális Minősítő Szervezettel, vagy bármely közreműködő szervezettel szerződéses jogviszonyban álló személy, aki szerepel a muzeális járműszakértői tanúsítvány nyilvántartásban. A továbbképzésre a muzeális járműszakértői vizsga letételétől számított kétévente kell jelentkezni.

A tanfolyam 8 órás jelenléti képzés, díja 35 000 Ft + ÁFA.

Jelentkezés a továbbképzésre:

A muzeális járműszakértő továbbképzésre a jelentkezés gombra kattintva az űrlap kitöltésével és az alábbi mellékletek feltöltésével jelentkezhet.

A jelentkezés során feltöltendő mellékletek:

  • kitöltött jelentkezési lap másolata,
  • a lejáró muzeális járműszakértői tanúsítvány másolata,
  • tanfolyami díj befizetését igazoló bizonylat másolata.

Szabályzat

A jármű-műszaki örökség szolgálatában a Magyar Autóklub, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum, a Magyar Veteránjárművesek Szövetsége, valamint a KTI Nonprofit Kft. kidolgozta a Muzeális Minősítő Szabályzatot (továbbiakban: Szabályzat).

A szabályozás célja a muzeális járművek elismertetésének és megőrzésének elősegítése, a hazai oldtimeres értékek ápolása, valamint közlekedési történelmünk járműveinek megismertetése. A kidolgozott Szabályzatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium Közlekedési Hatósági Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkársága KÖHÜFHÁT/5020-3/2022-ITM iktatószámú határozatával jóváhagyta.

A muzeális járműszakértő képzéshez kapcsolódó díjak

Díj megnevezése Nettó díjtétel (Ft)
alaptanfolyam 55 000
továbbképző tanfolyam 35 000
alaptanfolyamot követő vizsga 5 000
pótvizsga (vizsgarészenként) 5 000
muzeális járműszakértői-tanúsítvány pótlása 5 000

A muzeálisjármű-szakértők képzésére vonatkozó adatkezelési tájékoztató itt érhető el.