2022. szeptember 30-ig várjuk a pályaműveket!

A Technológiai és Ipari Minisztérium és a Belügyminisztérium Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva, „Ecsetes, bringás remekek” címmel rajz-, fotó- és kreatív pályázatot hirdet.

A pályázók által beküldött rajz, fotó, illetve kreatív alkotások bemutathatják a mindennapi bringázás előnyeit, környezet-, természet- és klímabarát jellegét, megjeleníthetnek kerékpáros családi és közösségi túraemlékeket, ábrázolhatják kedvenc kétkerekű járgányukat.

A pályaműveket 2022. szeptember 30-ig várjuk digitális formában, (.jpg) vagy (.png) kiterjesztéssel szkennelve vagy fotózva. A fotóalkotásokat (.jpg) kiterjesztéssel kérjük beküldeni.

A legsikeresebb művek alkotóit a minisztériumok által felajánlott díjakkal jutalmazzák. A fődíjakon túl, a bírálóbizottság döntése alapján további értékes különdíjak találnak majd gazdára.

Az eredményhirdetésre 2022. év végén kerül sor. Az eredményről a nyerteseket e-mailben értesítjük, a díjak átadásának részleteiről a díjazott alkotókat és a nevelési–oktatási intézményeket a későbbiekben tájékoztatjuk.

A pályázat IDE KATTINTVA érhető el.

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.

További hírek

A VOLÁN Egyesülés fotópályázata

2023. október 2.
A közösségi közlekedés fotós szemmel” címmel hirdetett fotópályázatot a VOLÁN Egyesülés. Három kategóriában várják  16.…