GINOP-6.2.6-20-2020-00001

„Ágazati Képzőközpontok, okos struktúrák és képzőhely alternatívák”

Lezárult a KTI Nonprofit Kft. által meghirdetett „Modellvállalat 2022/23.” szimulációs verseny első fordulója. A verseny résztvevői sikeresen teljesítették az „Általános vállalkozási ismeretek” elnevezésű modul követelményeit.

A tananyagegység azt célozta, hogy olyan tudás birtokába jussanak a tanulók, amely leendő vállalkozói tevékenységük lényegi alapozását szolgálja.

A diákok közérthetően ismerkedhettek meg a közgazdaságtani fogalmakkal, az alapvető vállalkozói kompetenciákkal, továbbá ötleteik és céljaik kifejezésének módszereivel. A modul tartalma kitért az innováció és a vállalkozói felelősségvállalás témakörökre is, valamint bemutatta a tágabb környezeti elemzés ismérveit.

A versenyző csapatok a beküldött projektmunkában a vállalkozói ötletük álomtábláját (vision board) és a tervezett üzleti tevékenységük STEEP elemzését készítették el.

A program Értékelő Testülete az értékelés folyamán a projektmunkák mellett figyelembe vette a NEXIUS e-learning keretrendszerben elvégzett tesztfeladatok megoldásait.

Mindezek alapján az alábbi táblázatban látható eredmények születtek:

További hírek

A VOLÁN Egyesülés fotópályázata

2023. október 2.
A közösségi közlekedés fotós szemmel” címmel hirdetett fotópályázatot a VOLÁN Egyesülés. Három kategóriában várják  16.…