GINOP-6.2.6-20-2020-00001

„Ágazati Képzőközpontok, okos struktúrák és képzőhely alternatívák”

A KTI Nonprofit Kft. által meghirdetett „Modellvállalat 2022/23.” szimulációs verseny 1. fordulója során kilépett két team pótlására – a válogató fordulóban versenybe jutottak után legeredményesebb – két „várólistás” tanulócsoport kapcsolódott be. A csapatok a későbbi belépésből fakadó körülményekhez ügyesen alkalmazkodtak, azonos feltételek mellett elvégezték a verseny első fordulóját.

Miután a verseny résztvevői sikeresen teljesítették a „Marketing” modul követelményeit, befejeződött a verseny 2. fordulója.

A tanulók e tananyagegységben elsajátíthatták, hogy a vállalkozásuk tervezése folyamán milyen lehetőségekkel és veszélyekkel számolhatnak, valamint feltérképezték erősségeiket és gyengeségeiket. A verseny során megismerkedtek a piacszegmentációval, a célpiacválasztással, a piaci pozícionálás lépéseivel, továbbá az ismeretanyag tartalma kitért a marketing lényegi kérdéseire és a marketingtervezésre. A versenyző csapatok a beküldött projektmunkában elkészítették tervezett üzleti tevékenységük SWOT elemzését is.

A program Értékelő Testülete az értékelés folyamán a projektmunkák mellett figyelembe vette a NEXIUS e-learning keretrendszerben elvégzett tesztfeladatok megoldásait.

A 2. „Marketing” fordulóban az alábbi eredmények születtek:

A 1-2. fordulók összesített eredményei az alábbi táblázatban olvashatóak:

További hírek

A VOLÁN Egyesülés fotópályázata

2023. október 2.
A közösségi közlekedés fotós szemmel” címmel hirdetett fotópályázatot a VOLÁN Egyesülés. Három kategóriában várják  16.…