Széchenyi István Egyetem – Közlekedéstudományi Intézet

EGYÜTTMŰKÖDÉS A KUTATÁS-FEJLESZTÉSBEN

A Közlekedéstudományi Intézet (KTI) és a Széchenyi István Egyetem együttműködésének célja a két intézmény közötti hosszú távú kutatás- fejlesztési tevékenység közös gyakorlása.

Az Egyetem és a KTI között kötendő együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírása
 

2019. május 29-én, szerdán 12:30 órakor lesz az Egyetem igazgatási épületének 2. emeleti rektori tanácstermében (9026 Győr, Egyetem tér 1.).

Az ünnepi eseményen köszöntőt mond dr. Földesi Péter, a Széchenyi István Egyetem rektora és dr. Erb Szilvia, a Közlekedéstudományi Intézet ügyvezető igazgatója.

Támogassa Ön is személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával az Universitas-Győr Alapítvány ösztöndíj programját! Adószám: 19112824-1-08.

A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM nyitott, szolgáltató egyetem, amely képes átfogó módon kiszolgálni Győr, egy sikeres társadalmi, gazdasági, kulturális központ működését. Ahogy a győri gazdaság, a város térségszervező ereje, úgy a Széchenyi István Egyetem hatása is messze túlterjed a város, a nagytérség határain. Az intézmény jelenét, jövőképét alakító legfontosabb feladat, tevékenység, hogy a nemzetközi képzési szintér jegyzett résztvevője legyünk.

 

További hírek

A VOLÁN Egyesülés fotópályázata

2023. október 2.
A közösségi közlekedés fotós szemmel” címmel hirdetett fotópályázatot a VOLÁN Egyesülés. Három kategóriában várják  16.…