A pályázatok beküldési határideje lejárt.

Köszönjük a pályázóknak, hogy részt vettek a 2023. évi Európai Mobilitási Hét keretében meghirdetett rajz- és kreatív pályázatán.

Az eredményről a nyerteseket e-mailben értesítjük, a díjak átadásának részleteiről a díjazott alkotókat és a nevelési–oktatási intézményeket a későbbiekben tájékoztatjuk.

Tisztelt Pályázó!

„Közlekedő Petőfi” címmel hirdet rajz- és kreatív pályázatot az Építési és Közlekedési Minisztérium, az Energiaügyi Minisztérium és a Belügyminisztérium Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampányához, az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódva.

Az alkotások bemutathatják, hogy a kétszáz éve született költő korában milyen lehetett a közlekedés. Pályázatuk témájául választhatják a Petőfi verseiben fellelhető, közlekedésről, utazásról, vándorlásról szóló részeket is. A pályázaton az óvodás korosztálytól a felnőttekig bárki elindulhat, akár egész családok, iskolai csoportok jelentkezését is várjuk.

Az elkészült műveket digitális formában, elektronikus úton lehet benyújtani a hozzájárulói nyilatkozattal együtt, amely a Dokumentumtárból  érhető el.

A pályázati anyagot a Pályázat beküldése alatt lehet feltölteni 2023. 11. 10-ig.

Az eredményhirdetésen a minisztériumok által felajánlott díjakkal jutalmazzák a legjobban sikerült művek alkotóit. A bírálóbizottság döntése alapján a fődíjakon túl további értékes különdíjak is gazdára találnak majd.

Az eredményről a nyerteseket e-mailben értesítjük, a díjak átadásának részleteiről a díjazott alkotókat és a nevelési–oktatási intézményeket a későbbiekben tájékoztatni fogjuk. A pályázat beadásával kapcsolatos kérdésekkel kérjük, írjon az emh.palyazat@kti.hu email címre.

Pályázat beküldése

Kérjük, válassza ki a pályázatának megfelelő nevezési kategóriát, majd az oldal tetején található alkotói kategóriák (rajz, kreatív) közül válassza ki a megfelelőt. Ezután kérjük, adja meg a pályázó szükséges adatait, majd töltse fel alkotását és hozzájárulói nyilatkozatát.