Jelentős lépés a GINOP-6.1.9-18 projekt keretében, a képzések sikeres megvalósítása érdekében, hogy 2022. február 15-én eredményesen, összesen 120 fő részvételével, zárult a projekt online információs napja.

Annak érdekében, hogy a projektbe minél több képzőintézmény és vállalkozás bevonható legyen, a KTI honlapján, valamint a projekt portálján is meghirdették az online tájékoztató napot.

A meghívottak között képzőintézmények, szakképzési centrumok, közlekedési ágazati vállalkozások, projektmenedzsmenttel foglalkozó vállalkozások, valamint korábban már a projekt iránt érdeklődő cégek szerepeltek.

Az eseményen elsőként Oláh Gábor, a Képzési, Vizsgáztatási Igazgatóság igazgatója tartott részletes és informatív előadást a projektre vonatkozó alapvető információkról, és az alkalmazandó sablondokumentumokról. Ezt követően Tary Ferenc, a Fejlesztési Iroda vezetője mutatta be a lényeges felnőttképzési előírásokat, majd Dr. Bolf-Galamb Zsófia menedzsmenttámogatási-szaktanácsadó ismertette a projekthez kapcsolódó állami támogatási kategóriákat.

Az előadások alatt lehetőségük volt a résztvevőknek feltenni a felmerülő kérdéseiket, amelyekre azokat követően választ is kaptak.

Az információs napról felvétel is készült annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb legyen az információk átadása. A felvételek, a prezentációk, valamint az összes feltett kérdés és az azokra adottválaszok az alábbi linken érhetők el:

https://kkvkportal.hu/ginop-6-1-9/#infonap

További hírek

A VOLÁN Egyesülés fotópályázata

2023. október 2.
A közösségi közlekedés fotós szemmel” címmel hirdetett fotópályázatot a VOLÁN Egyesülés. Három kategóriában várják  16.…