Közlekedésbiztonsági foglalkozást tartott rászoruló családok gyermekeinek a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet a Szigetszentmiklós Család- és Gyermekjóléti Központ által a meghirdetett napközis gyermektáborban 2023. július 26-án.

A KTI munkatársai egy közlekedési pályát állítottak fel a tábornak helyet adó szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, ahol a gyermekek a szabályos közlekedést gyakorolhatták.

Emellett egy rövid elméleti foglalkozáson is részt vettek az iskolások, amelyen a gyalogos és a kerékpáros közlekedési szabályokat ismételhették át. A résztvevő általános iskolás gyermekek a foglalkozás után közlekedésbiztonsági ajándékcsomagot kaptak.

A tábor témája a közlekedés volt, a gyermekek a pedagógusok által összeállított tematikus foglalkozások segítségével ismételhették át a közlekedéshez kapcsolódó legfontosabb szabályokat, ismereteket.

További hírek

Vizsgadíj változás

2024. február 2.
Aktuális közúti közlekedési szakember képzéséhez, továbbképzéséhez kapcsolódva tájékoztatjuk, hogy a képzését záró, mindenkori érvényes vizsgadíjakat…