A KTI Vizsgaközpont akkreditációs eljárása sikeresen zárult, a vizsgaközpontot a Nemzeti Akkreditáló Hatóság a NAH-12-0006/2021-es számon személytanúsító szervezetként nyilvántartásba vette a 1041 KEOR-számú Szállítási szolgáltatások megnevezésű képzési területre.

A szakképzési törvény (2019. évi LXXX. tv.) jelentős újítása, hogy a szakképzéshez kapcsolódó vizsgák, így a szakma megszerzésére irányuló szakmai vizsga, és a szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsga – a szakképző intézmény, illetve a felnőttképző helyett – akkreditált vizsgaközpontnál tehető.

A KTI Vizsgaközpontban az alábbi vizsgákra van lehetőség:

Szakképesítések:

  • Autóbuszos forgalmi tiszt
  • Fedélzeti jegyellenőr
  • Szállítmányozó

Részszakmák:

  • Logisztikai technikus – Logisztikai feldolgozó részszakma
  • Logisztikai technikus – Raktáros részszakma

A vizsgaközpont célja, hogy a vizsgára jelentkezőket szakszerű vizsgaszervezéssel, magasan képzett szakemberekkel, korszerű környezetben segítse a teljes vizsgafolyamat során.

A vizsgaközpont fokozatosan elkezdi a névjegyzékbe került szakértők, lektorok, vizsgabizottsági tagok és jegyzők felkészítését, valamint a velük való közös munkát.

A honlapon rövidesen megjelenik az a felület, amelyen keresztül a vizsgákra jelentkezni lehet.

AKKREDITÁLÁSI OKIRAT MEGTEKINTÉSE ››

További hírek

A VOLÁN Egyesülés fotópályázata

2023. október 2.
A közösségi közlekedés fotós szemmel” címmel hirdetett fotópályázatot a VOLÁN Egyesülés. Három kategóriában várják  16.…