A KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft. vizsgaközpontja a szállítási szolgáltatásokhoz kapcsolódó vizsgáztatási feladatok ellátását végzi. Vizsgaközpontunk célja, hogy a vizsgára jelentkezőket szakszerű vizsgaszervezéssel, magasan képzett szakemberekkel, korszerű környezetben segítse a vizsgák sikeres letételében, megfelelve a munkaerőpiac, a Szakképzés 4.0, valamint az Ipar 4.0 koncepció által támasztott kihívásoknak. (Akkreditációs okiratszám: NAH-12-0006/2021)

AKKREDITÁCIÓ

A KTI Vizsgaközpont a 1041 KEOR-számú Szállítási szolgáltatások megnevezésű képzési területre szóló tanúsítási rendszerkövetelmény alapján a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által nyilvántartásba vett akkreditált személytanúsító szervezete.

Vizsgaközpont Nemzeti Akkreditáló Hatóság általi nyilvántartása, illetve a hatósági Részletező Okirat itt tekinthető meg.

A 1041 KEOR-számú Szállítási szolgáltatások megnevezésű képzési területre vonatkozó Tanúsítási rendszerkövetelmény itt érhető el.

A Tanúsítási rendszerkövetelmények képzési területenként csoportosított hivatalos adatbázisa itt érhető el.

VIZSGAKÖVETELMÉNYEK

A KTI Vizsgaközpontban a rendszerkövetelményben szereplő részszakmák vizsgáit a hatályos Képzési és kimeneti követelményekben, a szakképesítések vizsgáit a hatályos Programkövetelményekben meghatározott leírásoknak megfelelően szervezzük és bonyolítjuk le.

Vizsgaközpontunkban az alábbi vizsgákra lehet jelentkezni:

Szakképesítések:

Részszakmák:

A hatályos Képzési követelmények itt tekinthetők meg.

A hatályos Programkövetelmények itt érhetők el.

Jelentkezés vizsgára:

Vizsgára való jelentkezéshez az alábbi jelentkezési lapot kitöltve és aláírva a lenti postai címre küldje vissza számunkra!

Képző esetén: a vizsgaigény bejelentő innen tölthető le

Egyéni jelentkezés esetén:

A KTI Vizsgaközpont által megvalósított képesítő vizsgák, valamint részszakma megszerzésére irányuló vizsgák díja: 35.200 Ft/fő/vizsga.

Adatkezelési Tájékoztató

A KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft. Vizsgaközpont Adatkezelési Tájékoztatója itt érhető el.

PÁRTATLANSÁG

A KTI Vizsgaközpont által alkalmazott tanúsítási rendszer alapelvei a pártatlanság, az objektivitás, a függetlenség, a tisztesség és a megbízhatóság, amelyeket a mindennapi tevékenysége során érvényre juttat. A KTI Vizsgaközpont munkatársai elkötelezettek a minőségirányítási rendszer, illetve az önértékelési rendszer működtetésében és folyamatos fejlesztésében.

Pártatlansági nyilatkozat innen tölthető le.

MINŐSÉGPOLITIKA

A KTI Vizsgaközpont a minőségirányítási rendszerét hatályos jogszabályi környezet, az MSZ EN ISO/IEC 17024:2013 szabvány, a Személyek tanúsítását végző testületekre vonatkozó általános követelményeknek megfelelően működteti. A KTI Vizsgaközpont munkatársai és együttműködő partnerei politikai, gazdasági, kereskedelmi, pénzügyi, illetve egyéb befolyástól mentesen végzik munkájukat, felelősek a vizsgáztatási tevékenység pártatlanságáért.

Minőségpolitikai nyilatkozat innen tölthető le.

PANASZKEZELÉS

A KTI Vizsgaközpont Panaszkezelésre vonatkozó eljárásrendje itt érhető el.

 

Elérhetőség

1119 Budapest, Than Károly utca 3-5.
Tel.: +36–30–606-9049
E-mail: ktivizsgakozpont@kti.hu

KTI Nonprofit Kft.
Képzési, Vizsgáztatási Igazgatóság