Támogatási lehetőséget hirdetünk meg környezettudatos szemléletet erősítő, határokon átnyúló kerékpáros túrák, programok megvalósításához, 2022. április 25-ei benyújtási határidővel.

A KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. 2022-ban egyedi költségvetési támogatási lehetőséget hirdet – az Innovációs és Technológiai Minisztérium által biztosított költségvetési támogatási források terhére – „Kerékpárral 7 határon át” címmel a környezettudatos szemléletet erősítő, határokon átnyúló kerékpáros túrák, programok megvalósításához, 2022. április 25. 24:00 órai benyújtási határidővel.

A pályázat céljai többek között a környezetbarát, egészséges és biztonságos kerékpározás népszerűsítése, a szabadidő hasznos eltöltésének elősegítése, valamint a határ-menti együttműködés keretében a szomszédos országokkal fenntartott kulturális, társadalmi és idegenforgalmi kapcsolatok erősítése.

A járványhelyzet alakulását figyelembe véve, amennyiben a 2022. évben az egyes szomszédos országok járványügyi intézkedései nem tennék lehetővé a tervezett határon túli program megvalósítását, az esetben a pályázatban szereplő feltételek mellett belföldi túra is megszervezhető.
A nyertesek kiválasztása a pályázati felületen és adatlapon megadott információk és a részletes túraprogram alapján pontozásos módszerrel történik.

A Kedvezményezettek részére a KTI vissza nem térítendő támogatást nyújt, kizárólag utófinanszírozásos formában, a költségeket igazoló dokumentumok beküldése és az elszámolási feltételeknek való egyéb megfeleléseket követően.

A jelentkezést elektronikus úton adhatják be civil egyesületek, alapítványok, települési önkormányzatok, valamint települési önkormányzati tulajdonban álló intézmények, továbbá megyei önkormányzatok és európai területi társulások (ETT).

A pályázati felhívás IDE KATTINTVA érhető el.

Bíztatjuk Önöket, hogy jelentkezzenek a pályázatra a felhívásban található dokumentumok kitöltésével és megküldésével!

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft

További hírek

A VOLÁN Egyesülés fotópályázata

2023. október 2.
A közösségi közlekedés fotós szemmel” címmel hirdetett fotópályázatot a VOLÁN Egyesülés. Három kategóriában várják  16.…